Kotor VarošVijesti

За реконструкцију Улице Милоша Обилића 50.000 КМ 

КОТОР ВАРОШ, 11. ОКТОБРА – Вршилац дужности директора Републичког секретаријата за расељена лица и миграције Давор Чордаш и начелник општине Котор Варош Зденко Сакан потписали су уговор вриједан 50.000 КМ за реализацију пројекта „Реконструкција пута за насеље Баштина“, односно реконструкција Улице Милоша Обилића у дужини од 350 метара.

Ријеч је о пројекту који је дио редовног програма рада Секретаријата за 2022. годину који се финансира из буџета Републике Српске.

Начелник Сакан је рекао да је задовољан досадашњом сарадњом са Секретаријатом и да су сви реализовани пројекти од огромног значаја за грађане Котор Вароша.

„У претходне четири године Секретаријат је у општину Котор Варош уложио скоро 1,5 милиона марака, како у обнову путне инфраструктуре тако и у изградњу индивидуалних стамбених јединица и обнову вјерских објеката, што је од великог значаја за избјегла и расељена лица на подручју наше локалне заједнице и увелико олакшава свакодневни живот овој категорији становништва“, истакао је Сакан.

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button