Vijesti

КОТОР ВАРОШ : ГАРАНЦИЈА ПОБЈЕДЕ И ПРОМЈЕНА

Котор Варош је примјер како се може напредовати упркос томе што немате подршку за важне пројекте од стране Владе Републике Српске, изјавио је Мирко Шаровић, кандидат за српског члана Предсједништва БиХ на вечерас одржаној трибини СДС-а у Котор Варошу у препуној кино-сали.
 
„Котор Варош се заобилази, али руководство ове узорне локалне заједнице, коју чине људи из СДС и ПДП, знају шта раде, овде долазе инвестиције, има доста запослених. Од октобра ће бити још боље, јер ћемо формирати Владу која ће дати подршку Котор Варошу. Увјерен сам да имају капацитет да буду једна од најуспјешнијих општина у земљи. Дајем подршку и омладини овог мјеста, јер су нам потребни најбољи и најталентованији млади људи, да они буду у првом плану, а не они који су подобни на основу партијске књижице“ рекао је Шаровић.
 
Јелена Тривић, кандидат за предсједника Републике Српске, рекла да је у Котор Варошу и Изборној јединици 3 очекује одличне резултате на свим нивоима, који ће помоћи да се у октобру дође до побједе на општим изборима.
 
„Котор Варош је примјер локалне заједнице на коју требају да се угледају и други. То само показује колико су људи који овде учествују у власти и имају одговорност за своју локалну заједницу посвећени и предани њеном развоју. То је показатељ колико се може када имате праве људе на правом мјесту“ поручила је Јелена Тривић.
 
Котор Варош, којим на локалном нивоу сложно управљају СДС и ПДП је примјер добре сарадње, рекла је Тривићева, наглашавајући да јој је драго да она има пуну подршку СДС, као што и Мирко Шаровић има пуну подршку ПДП у изборима за двије појединачне функције.

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button