Kotor VarošVijesti

Мјесна заједница Котор Варош подијелила пакете прикупљене у Васкршњој акцији

Поводом највећег хришћанског празника Христовог васкресења Мјесна заједница Котор Варош подијелила је пакете који су прикупљени у оквиру Васкршње акције.

Васкршњу акцију организовала је Мјесна заједница Котор Варош, која већ постаје традиционална јер постоји велики број правних и физичких лица која је подржавају.

У току Васкршње акције прикупљен рекордан број пакета, који су већином подијељени породицама на подручју мјесне заједнице Котор Варош.

“На овај начин желимо да им уљепшамо дане најрадоснијег хришћанског празника, те да васкршња радост буде што већа. Захваљујем се свим правним и физичким лицима која су с обзиром на тренутну ситуацију у држави подржали ову акцију и на тај начин показали да је Котор Варош општина хуманих људи који су и у најтежим тренутцима ту за своје суграђане. Због негативног утицаја објаве слика МЗ Котор Варош је одлучила да не објављује слике лица којима су пакети додијељени. Такође, свим суграђанима Савјет мјесне заједнице Котор Варош жели срећан сутрашњи празник Васкрс уз традиционални поздрав „Христос васкрсе – Ваистину васкрсе”, изјавио је за наш портал предсједник МЗ Котор Варош и организатор Васкршње акције Станко Тепић.

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button