Kotor VarošVijesti

Мјесни одбори Доњи Варош и Ново Насеље/Рипиште прославили 32 године од оснивања СДС-а

Мјесни одбори Доњи Варош и Ново Насеље/Рипиште прославили 32 године од оснивања СДС-а

Минутом шутње у знак сјећања на све преминуле чланове и борце почело је обиљежавање 32 године оснивања Српске демократске странке у Котор Варошу у организацији мјесних одбора Доњи Варош и Ново Насеље/Рипиште. Преко 250 чланова ових мјесних одбора присуствовало је обиљежавању 32 године Српске демократске странке у ресторану СШЦ “Никола Тесла” у Котор Варошу. Присутне су поздравили предсједници мјесних одбора Ново Насеље/Рипиште Милорад Савановић Круле и Доњи Варош Биљана Лукић као и предсједник ОО СДС Котор Варош Младен Тривуновић. “На претходним изборима ова два мјесна одбора су имала побједнички резултат и са великом енергијом излазимо на опште изборе увјерени да ћемо остварити побједу” – изјавила је Биљана Лукић предсједница МО Доњи Варош.
Обиљежавању су присуствовали и Далиборка Нарић, кандидат СДС-а за Парламентарну Скупштину БиХ као и Недељко Гламочак и Снежана Мирковић кандидати за Народну скупштину Републике Српске.
“Позивам Вас да свим срцем подржимо кандидате за НСРС и ПС БИХ, кандидата за предсједника РС Јелену Тривић и српског члана предсједништва БиХ Мирка Шаровића” – рекла је Снежана Мирковић кандидат за НСРС нагласивши значај оснивача СДС-а којима се захвалила што су остали уз СДС упркос разним притисцима које су проживјели. Обиљежавању су присуствовали и кандидат за НСРС Бранко Блануша и кандидат за ПС БиХ Нено Добријевић.

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button