КОТОР ВАРОШ, 13. АПРИЛА – Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан упутио је Васкршњу честитку свештенству и свим вјерницима православне вјероисповијести наше општине.

У својој честитки је пожелио да предстојећи празници испуне са радошћу сваки дом и донесу добро здравље, срећу, задовољство и међусобно уважавање међу нашим народима.

„Васкрсење Христово сваке године изнова пробуди оно најбоље у нама, ојача нашу истрајност, подстакне на човјекољубље и донесе благостање и напредак за цијело друштво. Оно нам даје снагу да вјерујемо у побједу добра над злом, да будемо бољи људи и нађемо пут ка покајању, праштању, љубави и духовном преображењу. Чинећи добро другима, можемо очекивати и добро за себе. Зато се у овим празничним данима посветите својим најмилијима, породици, пријатељима и комшијама, гајите узајамно поштовање, љубав, мир и духовну радост, будите солидарни према свима онима који се налазе у невољи, а нарочито према болеснима, старима и немоћнима. Желим да празнике проведете у духовном спокоју и благостању уз традиционални хришћански поздрав „ХРИСТОС ВАСКРСЕ – ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ“, каже се у Сакановој честитки.