Vijesti

Одбојкашки турнир у Котор Варошу окупио 57 екипа

КОТОР ВАРОШ, 17. АПРИЛА – Традиционални одбојкашки турнир, поводом Дан општине Котор Варош, окупио је 57 екипа из пет клубова Републике Српске у шест узрасних категорија, а највише успјеха имале су домаће одбојкашице.

Одбојкашице „Котор Вароша“ су тријумфовале у категорији 2008., 2009. и 2013. годиште, одбојкашице „Приједора“ су освојиле прво мјесто у конкуренцији дјевојчица 2010. годиште, а најбоље у категоријама 2011. и 2012. годиште биле су чланице Одбојкашког клуба „Инова“, односно Одбојкашког клуба „Укрина“.

По ријечима тренера Одбојкашког клуба „Котор Варош“ Драгана Зељковића ово је био до сада најмасовнији турнир у организацији овог клуба.

„На турниру је учествовало 350 дјевојчица и задовољни смо квалитетом мечева који су одиграни. Била је ово прилика да у нашем граду окупимо пријатеље клуба и екипе са којима имамо традиционално добру сарадњу“, нагласио је Зељковић.

Турнир је отворио начелник општине Котор Варош Зденко Сакан, а пехаре и медаље најупсјешнијим екипама уручио је тренер Одбојкашког клуба „Котор Варош“ Драган Зељковић.

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button