Kotor VarošKulturaVijesti

Одржана дјечија манифестација поводом Дана општине

КОТОР ВАРОШ, 21. АПРИЛА – Дјечија манифестација “Прољеће у мом граду” на којој су награђени најбољи ликовни и литерарни радови ученика основне школе одржана је вечерас у оквиру априлских свечаности поводом Дана општине Котор Варош.

Признања и награде за најуспјешније ликовне радове добили су Нађа Васић, Анис Прља и Вељко Бубић у категорији од првог до петог разреда, док су у категорији од шестог до деветог разреда награђени Марија Тодоровић, Милица Јовичић и Лука Томић.

У категорији литерарних радова награђени су од првог до петог разреда Лена Вученовић, Софија Рашевић и Амна Летић, док су код старијих разреда најкреативнији били Анђела Крагић, Ајла Летић и Ана Илић.

Награде и признања најуспјешнијим ученицима уручио је начелник општине Котор Варош Зденко Сакан.

Lena Vučenović

У забавном дијелу програма наступила су дјеца из продуженог боравка и предшколске групе вртића “Лариса Шугић”, ансамбл “Жубор” и фолклорни ансамбл “Котор Варош”, те међу најмлађима популарни Трапавко.

Манифестацију “Прољеће у мом граду”, која је одржана у кино-сали, организовали су Јавна установа Центар за културу, спорт и информисање и Основна школа “Свети Сава”, а покровитељ је била општина Котор Варош.

IMG-4c5ddb95199535c5e8dcfd9ceec92946-V

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button