У веселом и маштовитом програму, на какав су родитељи већ навикли, у Котор Варошу је синоћ одржана завршна приредба за предшколце ЈУ Дјечији вртић „Лариса Шугић“ Котор Варош на којој су вриједно радила дјечица са својим васпитачицама.

Ове године по први пут у вртићу у Котор Варошу су формиране двије групе предшколаца па су због тога организоване двије приредбе а у школу ће од септембра и четворо дјеце из организационе јединице „Дермал“ и једно дијете из организационе јединице „Маслачак“ а завршетак свог школовања ће обиљежити пригодним програмом у својим објектима.

„Уз помоћ општине Котор Варош и у сарадњи са ТО „Дермал“ ове године смо отворили ОЈ „Дермал“ и примили 50 нове дјеце и за разлику од 2016. године када смо имали 120 дјеце у 5 група у једном објекту сада имамо 298 дјеце распоређених у 11 група у четири објекта“ – изјавио је Младен Тепић, в.д. директора вртића који је овом приликом свим предшколцима пожелио пуно среће и успјеха у наставку школовања.

Поред дјеце из редовног вртићког програма и ове године је организован Програм припреме пред полазак у школу за двије групе дјеце која до сада нису похађали вртић.