Kotor VarošVijesti

Одржана седма “Конференција беба”


КОТОР ВАРОШ, 29. ЈУНА – На седмој “Конференцији беба” одржаној синоћ у Котор Варошу учествовало је 125 беба.

Изабрано је радно предсједништво ове конференције у које је ушла најмлађа беба Ена Бунић, најстарија беба Филип Бунић, док је Софија Момић била беба са највише браће и сестара.

На Градском тргу синоћ је организовано такмичењe малишана у три категорије.

Дуња Тепић освојила је прво мјесто у пузању, Емили Поповић била је најбржа у испијању сокића у категорији од18 мјесеци до три године, Михајло Пушић у категорији од три до четири године, док је у игри слатког изненађења Ања Шкрбо најбрже појела крофну.

У занимљивом музичко-забавном програму учествовали су најмлађи чланови Фолклорног ансамбла “КоторВарош”, који су радост игре подијелили са малишанима.

Велики број Которварошана испратио је овуманифестацију, чији је циљ промовисање рађања и родитељства, те изразио жељу да и наредне године буде једно овакво дружење најмлађих суграђана.

Награде и дипломе најуспјешнијим малишанима уручио је директор которварошког Центра за културу, спорт и информисање Драган Зељковић, а подршку овој манифестацији пружили су бројни спонзори са подручја општине.

Покровитељи “Конференције беба” били су Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске и општина Котор Варош, док је организатор био которварошки Центар за културу, спорт и информисање.

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pročitaj i ovo :
Close
Back to top button