Поштовани суграђани обавјештавамо вас да је са радом почела нова и савремено опремљена Здравствена установа – стоматолошка амбуланта „Др Јелена Ескић“. Амбуланта се налази у улици Стефана Немање (непопсредно прије скретања према маркету „Ас“). Радно вријеме амбуланте је радним данима од 7 до 19 часова и суботом од 8 до 13 часова. Такође, стоматолошка амбуланта ће бити доступна и за хитна стања пацијената и мимо редовног радног времена.

Стоматолошка амбуланта „Др Јелена Ескић“ је потпуно савремена здравствена установа која пружа здравствене услуге из области опште стоматологије, оралне хирургије и имплантологије, ортодонције, протетике, дјечије и естетске стоматологије.

„Имамо сарадњу са врхунским стручњацима из горе наведених области. Желимо да се код нас осјећате угодно и да одлазак код стоматолога буде дио ваше свакодневице. Код нас имате могућност плаћања протетских радова (фиксних и мобилних протеза) у мјесечним ратама.“, истакли су у стоматолошкој амбуланти.

Број телефона за наручивање пацијената и све остале консултације је 065 377 576 (фејсбук страница као и инстаграм ће бити доступни од 1.5.2023године).

„Ми смо ту за ваш здрав и блистав осмијех“