КОТОР ВАРОШ, 18. АПРИЛА – Скупштина општине Котор Варош одлучила је данас да захвалницом поводом 24. априла – Дана општине буде награђен, између осталих, и Савез жена обољелих од рака дојке “Искра”.

Одлучено је да ове захвалнице, које се додјељују за постигнуте колективне и појединачне успјехе у раду који представљају посебан допринос за развој општине Котор Варош, добију и федерални министар расељених лица и избјеглица Един Рамић, самостални привредници Раде Лукић и Ђорђо Џомбић, те Ауто-сервис “Слога”.

Одборници локалног парламента су на данашњој сједници усвојили годишњи програм рада Дјечијег вртића “Лариса Шугић” за радну 2022/23. годину.

Директор ове установе Младен Тепић рекао је да је у току изградња нове организационе јединице у кругу фабрике обуће “Дермал”, гдје ће бити смјештено 42 малишана распоређених у двије групе од једне до пет година, наводећи да је на листи чекања 120 малишана.

Усвојени су извјештаји о раду општинске Борачке организације и Народне библиотеке за прошлу годину са финансијским показатељима.