Kotor VarošVijesti

Почетком децембра Центар за социјални рад на новој локацији

КОТОР ВАРОШ, 16. НОВЕМБРА – Почетком децембра радници Центра за социјални рад у Котор Варошу ће неусловне просторије у којима су до сада радили замијенити са обновљеним просторијама у објекту поред которварошке кино-сале.

Радови на реконструкцији објекта су у току и планирано је да модерно опремљене просторије буду у функцији почетком наредног мјесеца.

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан и његов замјеник Младен Тривуновић су посјетили извођаче радова и увјерили се да ће у новим просторијама услови рада бити знатно квалитетнији.

„Центар је био смјештен у трошној бараци иза зграде општине Котор Варош, која је изграђена 70-их година прошлог вијека и тада је планирана као привремени објекат. Употребна вриједност зграде је давно истекла, није био довољан број канцеларија за квалитетан стручни рад са странкама. Сада ће тај проблем бити ријешен на задовољство свих корисника и запослених у овој установи“, истакао је Сакан.

У новим просторијама ће бити обезбијеђени квалитетнији услови рада, што ће допринијети да рад запослених са странкама буде продуктивнији и конструктивнији, а све у циљу остваривања циљева што боље социјалне заштите корисника услуга которварошког Центра за социјални рад.

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button