Kotor VarošVijesti

СДС Котор Варош : Далиборка Нарић (Каламанда) једини кандидат из Котор Вароша за парламент БиХ

На данас одржаној сједници општинског одбора Српске демократске странке Котор Варош потврђена је кандидатура Далиборке Нарић (дјевојачки Каламанда) на листи за Парламент БиХ. Она ће бити једини кандидат из општине Котор Варош на овој листи и то на броју 2 а носилац листе је Миладин Станић из Прњавора. Далиборка је по струци инжењер геодезије а тренутно обавља дужност начелника Одјељења за стамбено-комуналне послове у општини Котор Варош.

Познат је и редослед друга два кандидата општинског одбора СДС-а Котор Варош за НСРС тако да ће Снежана Мирковић (дјевојачки Јурић) бити на броју 4 а Недељко Гламочак под редним бројем 14.

Поред разговора о кандидатима на општинском одбору је разговарано и о прослави крсне славе СДС-а Петровдану. Овом приликом руководство странке је позвало све чланове, симпатизере и пријатеље да дођу у уторак 12. јула у 9 часова на молитву која ће бити одржана у Храму Рођења Пресвете Богородице а након молитве испред Храма за све присутне ће бити уприличено и дружење уз освјежење.

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button