Kotor VarošVijesti

СДС у Грабовици обиљежио 32 године од оснивања

Чланови и симпатизери Српске демократске странке јуче су у Грабовици обиљежили 32 године од оснивања странке на подручју општине Котор Варош. Обиљежавању су присуствовали и предсједник ОО СДС Котор Варош Младен Тривуновић и кандидати на предстојећим општим изборима за НСРС и ПС БиХ.

Присутне је у име домаћина поздравио предсједник МО Грабовица Бојан Ђекановић који се захвалио на великом одзиву рекавши да очекује да ће СДС бити побједничка странка како је то било и на претходним изборима те позвао присутне да гласају за кандидате из Котор Вароша за НСРС и ПС БиХ.

Кандидати СДС-а Котор Варош на овим изборима су Снежана Мирковић и Недељко Гламочак за НСРС и Далиборка Нарић за ПС БиХ.

“Част ми је бити кандидат испред странке која је учествовала у стварању Републике Српске у чије темеље су наши борци уградили своје животе” – изјавила је Далиборка Нарић кандидат СДС-а Котор Варош за ПС БиХ те позвала све да подрже Снежану Мирковић и Недељка Гламочака кандидате за НСРС.

СДС је у Грабовици од протеклих пет изборних циклуса четири пута био побједничка странка а на овим изборима такође очекују добар резултат.

“Гравовчани ове године немају дилему кога подржати, за НСРС Недељка Гламочака и Грабовачку снајку а за ПС БиХ рођену Грабовчанку Далиборку Нарић. Грабовчани су увијек били локал-патриоте и ове године ће СДС сигурно остварити увјерљиву побједу у Грабовици” – ријечи су Снежане Мирковић кандидата СДС-а за Народну скупштину Републике Српске.

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button