КОТОР ВАРОШ, 29. ЈАНУАРА – Екипа “Тропика” освојила је прво мјесто на традиционалном зимском турниру у малом фудбалу “Котор Варош 2024”, савладавши у финалу састав “Гео-Нарић” резултатом 4:0.

У борби за треће мјесто которварошки “Ветерани” су након бољег извођења казнених удараца надвисили екипу “СДС” Масловаре резултатом 3:2.

За најбољег голмана турнира, који је окупио 16 екипа са подручја општине Котор Варош, проглашен је Владан Максимовић /”Гео-Нарић”/, најбољи стријелац је Александар Тепић /”Тропик”/, док је епитет најбољег играча понио члан побједничке екипе Лале Башић.

“Након четири године успјели смо поново да освојимо пехар намијењен побједнику традиционалног зимског турнира, који је и ове године окупио врло квалитетне екипе са подручја наше локалне заједнице. Честитао бих свим екипама на фер и коректној игри и организаторима на уложеном труду”, рекао је најбољи играч турнира Лале Башић.

Награде најуспјешнијим појединцима и екипама уручили су чланови Организационог одбора турнира и представници Општинске управе Котор Варош.

Турнир је организовала ЈУ Центар за културу, спорт и информисање уз подршку општине Котор Варош а дугогодишњи генерални спонзор турнира је Тропик д.о.о.

Поред њих турнир је подржала и творница обуће “Спортек” из Котор Вароша.