Kotor VarošVijesti

„Dani otvorenih vrata“, sastanak sa privrednicima

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan i načelnik Odjeljenja za privredu Srđan Ćorić organizovali su sastanak sa lokalnim privrednicima u sali Skupštine opštine pod nazivom „Dani otvorenih vrata“.

„Upravo smo u direktnom kontaktu sa preduzetnicima razgovarali o njihovim problemima, potrebama kao i načinu prevazilaženja istih. Ono što je u našoj mogućnosti na lokalnom nivou i što je u nadležnosti lokalne uprave mi ćemo nastojati da riješimo i tako olakšamo poslovanje privrednih subjekata“, istakao je načelnik Sakan i dodao da su sugestije privrednika dobrodošle uoči obilježavanja 24.aprila – Dana opštine.

Učesnici sastanka su saglasni da nakon pandemije virusa korona, pri čemu je uslijedila ekonomska kriza, rat u Ukrajini, rast cijena nafte i prirodnog plina uticaće na domaćinstva koja će trošiti sve veći dio svojih prihoda na gorivo i grijanje pa će imati manje novca za ostala dobra i usluge.

Lokalna uprava je još jednom pozvala sve privrednike da uzmu učešće u „Danima otvorenih vrata” u cilju zajedničkog rješavanja problema.

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button