Kotor VarošVijesti

Dragiša Dubočanin i Dejana Radiša učenici generacije

Učenik generacije u školskoj 2021/22. god. ispred učenika četvrtih razreda je Dragiša Dubočanin iz IV-4. Dragiša je završio četvorogodišnji smjer Mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje.

Sve godine školovanja imao je prosjek 5,00 i primjerno vladanje. Pored odličnog uspjeha u redovnoj nastavi , Dragiša se isticao i na takmičenjima iz nastavnih predmeta. Posebne rezultate zabilježio je na takmičenju iz nastavnog predmeta Kompjutersko konstruisanje na kojem je ove školske godine osvojio prvo mjesto na školskom i republičkom takmičenju i peto na regionalnom takmičenju.

Prvo mjesto na školskom takmičenju iz matematike i učešće na regionalnom takmičenju. Kao dobar organizator bio je i predsjednik odjeljenske zajednice u svom odjeljenju. Dalji nastavak školovanja planira u struci, na Mašinskom fakultetu u Banja Luci.

Učenik generacije u školskoj 2021/22. godini ispred učenika trogodišnjeg školovanja je Dejana Radiša, koja je u struci Frizera imala odličan uspjeh i primjerno vladanje tokom cijelog školovanja. Dejana planira da nastavi sa usavršavanjem u struci na daljem školovanju u Banja Luci.

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button