“Tekso centar” pripremio je najveću do sada akciju na fasadni materijal, a kako bi super ponuda bila zaokružena produžena je saradnja sa Mikrokreditnim društvom “Mikrofin” koja kupcima uz plaćanje na rate omogućava i povrat 15 odsto novca.

Kupovina fasadnog materijala na rate u “Tekso centru” moguća je uz veoma povoljne uslove i brzu i jednostavnu proceduru. Akcija “Tekso centra” donosi najniže cijene fasadnog materijala, a kupci dodatno štede novac zahvaljujući aranžmanu sa “Mikrofinom”.

Maksimalni iznos kredita je 50.000 KM, a rok otplate 84 mjeseca. Prvi korak za kupovinu na rate je uzimanje predračuna u “Tekso centru”, a potom odlazak u “Mikrofin” gdje na jednostavan i brz način slijedi obrada zahtjeva za kreditiranje. Nakon završetka kupovine i ugradnje materijala slijedi povrat 15 odsto novca.

Kupci u “Tekso centru” u okviru velike akcije koja počinje 15. marta mogu da biraju fasadni materijal najpoznatijih i najkvalitetnijih inostranih i domaćih proizvođača kao što su “Rofix”, “Ceresit” i “Colorit”, “Austrotherm” i mnogi drugi.

Akcijom su obuhvaćeni stiropor, ljepila za lijepljenje stiropora i armiranje mrežice, završne fasade, ali i ostali fasadni materijal.

Informacije u vezi sa akcijom dostupne su u “Tekso centru”, na njegovom zvaničnom profilu na “Fejsbuku” i putem telefona 051 784 184 ili 066 236 856.

“Kupi i gradi”