Mališani iz vrtića u Kotor Varošu posjetili drugare u Čelincu (FOTO)

Djeca i vaspitači iz starije vrtićke grupe koja borave u JU Dječiji vrtić "Larisa Šugić" Kotor Varoš posjetili su danas JU Dječiji vrtić "Neven" iz Čelinca. Domaćini iz vrtića u Čelincu su za ovu priliku pripremili prigodan program te organizovali zabavne igre u dvorištu i na kraju su zajedno ručali u objektu vrtića.
"Svake godine u našem vrtiću, u čast proljeća djeca zajedno sa vaspitačima pripreme svečanost na kojoj pokažu šta su naučili u ovom lijepom godišnjem dobu. U čast drugara iz Kotor Varoša koje smo ugostili naša djeca su izvela prigodan program i pokazala svoje recitatorske i glumačke sposobnosti" - riječi su Milovana Vujičića, direktora JU Dječiji vrtić "Neven" Čelinac.
Iz Kotorvaroškog vrtića su najavili da će sličnu posjetu organizovati i u Kotor Varošu.
"Zahvaljujem se zaposlenima u vrtiću u Čelincu na dobrodošlici i očekujemo da nas posjete u septembru u Kotor Varošu. Djeca su zadovoljna posjetom, za njih je ovo nesvakidašnji doživljaj i odlična prilika da se druže a saradnja dva vrtića je dobra radi razmjene iskustava" - izjavio je Mladen Tepić, v.d. direktora JU Dječiji vrtić "Larisa Šugić" Kotor Varoš.

(vrtickv.com)