Prva medalja za Radanu Krčić

Danas je u našem gradu u organizaciji STK "Kotor Varos" održano Prvenstvo RS za kadete i kadetkinje. Nastupilo je ukupno 22 takmičara i to 11 dječaka i 11 djevojčica.

Rezultati su sledeći :

Dječaci :

1. Mjesto Darijo Pejić STK "Borac" Banja Luka 2. Mjesto Vladimir Pandurević STK "Banja Luka" 3. Mjesto Vladimir Kunić STK "Borac" Banja Luka 3. Mjesto Anes Mujičić STK "Banja Luka"

Djevojčice : 1. Mjesto Sofija Dragišić OSTK "Spin" Banja Luka 2. Mjesto Bojana Despot STK "Prijedor" 3. Mjesto Marija Panić STK "Kotor Varoš" 3. Mjesto Iris Komnenović STK "Ukrina" Derventa


Naš klub su predstavljali: David Pejaković, Luka Popović, Marija Panić, Dajana Mikanović i Radana Krčić. Marija Panić, iako u starijoj konkurenciji izborila je plasman medju 4 najbolje i zauzela sjajno 3. mjesto u pojedinačnom dijelu kao i 3. mjesto u paru zajedno sa Radanom Krčić kojoj je ovo prva medalja i veliki podstrek za dalji napredak i rad. Porazom od 3:2 rezultatom 14:12 u petom setu Dajana je zavrsila takmicenje u grupi. Dječaci David i Luka su prikazali dobru igru i prošli grupu da bi takmicenje zavrsili u 1/4 finala.
Uspjesi naših mladih igrača pokazuju da ovaj plemeniti sport živi u našem gradu, razvija se i napreduje iz dana u dan a da tako ostane potrudiće se nove generacije koje već uveliko bitke biju s lopticom bijele boje.