“Građusova” hit ponuda - put do fasade po nikad povoljnijim cijenama

Proljećnoj fasadnoj sezoni polako se bliži kraj, a za vlasnike objekata koji žele da za tu investiciju iskoriste posljednji voz prije ljetnih vrelina “Građus” Kotor Varoš je pripremio specijalnu akciju u okviru koje nudi termoizolacione fasadne materijale po nikad nižim cijenama.

“Građusova” akcijska ponuda pokrenuta je poslije uspješne proljećne akcije koja je započela na startu ove građevinske sezone.

Prodajna akcija se odnosi na sve vrste fasadnih materijala iz palete dva najzastupljenija proizvođača na ovim prostorima. Riječ je o termoizolacionim fasadnim sistemima jednog od najpoznatijih evropskih proizvođača fasadnih materijala “Röfix” i najvećeg domaćeg proizvođača “Colorit”.

Osim najniže cijene materijala kupce očekuje i dodatni količinski popust za kupovinu kompletnog fasadnog sistema bilo kojeg od pomenuta dva proizvođača.

Uz “Austrothermov” fasadni stiropor, “Röfix” i “Colorit” nude kompletan ostali potrebni materijal za cijeli “demit” sistem.

U tom paketu su fasadna ljepila, fasadne mrežice, tiple, fasadna podloga, te završni fasadni sloj različitih vrsta i cjenovnih razreda u velikom broju boja koji će zadovoljiti svaku želju kupca.

Kvalitetna izolacija objekta je veoma važna u svim godišnjim dobima jer podjednako štiti unutrašnji prostor od velike vrućine ljeti i od hladnoće zimi. Zbog toga je preporuka onima koji nisu izolovali svoje objekte da iskoriste “Građusovu” akciju na fasadne sisteme vrhunskog i dokazanog kvaliteta sa hit cijenama koje se ne propuštaju.