LU "Uzlomac" ide u nove izbore

Današnja Skupština Lovačkog udruženja "Uzlomac" nije uspjela razriješiti situaciju u LU "Uzlomac" jer niko od kandidata nije obezbijedio potrebnu većinu. Nakon zbora lovaca zakazana je Skupština udruženja na kojoj je trebao biti razriješen izbor predsjednika ali nije bilo uslova za njeno održavanje. U cijelu priču uključila se i policija koja je oduzela pečate i dokumentaciju lovačkog udruženja koja je deponovana u osnovnom sudu u Kotor Varošu do završetka postupka izbora predsjednika udruženja.

Predsjednik Udruženja Nedeljko Glamočak odustao je od kandidature a danas su delegati trebali izabrati novog predsjednika.

"Poslije svega što se dešavalo u udruženju i pritiska od strane policije, pretresa, izuzimanja pečata nije se moglo ni očekivati da će postojati uslovi za održavanje skupštine. Zaključak Sabora lovaca od prošle nedelje je da ukoliko skupština ne razriješi situaciju oko izbora predsjednika da se održe izbori po sekcijama i da se preko delegata zakaže nova skupština i tako riješi ova situacija u roku koje je ostavilo nadležno ministarstvo"- izjavio je za naš portal Nedeljko Glamočak dodavši da očekuje da će sekcije to uraditi i da neće rizikovati da im se oduzme lovište.