Наставља се осипање "Ђокићевих" социјалиста

Члан Извршног одбора и предсједница Актива жена Социјалистичке партије Милка Гламочић приступила је новооснованој Социјалистичкој партији Српске.

Гламочићева је истакла да није она та која одлази из СП, него да се партија удаљила од базе и чланства као и од изворних принципа социјалиста.

- Након свега, одлучила сам да приступим партији која поштује људе, која промовише људске вриједности и истински се залаже за развој друштва - поручила је Гламочићева.

Предсједник социјалиста и народни посланик Горан Селак не одустаје од захтјева за смјену Ђокића које је на последњем засједању упутио питање о концесијама за које су уговори закључени упркос негативним мишљењима Правобранилаштва, а потпредсједник СПС-а Максим Скоко је упутио питање МУП-у РС око Ђокићеве дипломе и шта је предузето по том питању.

Осим Селака, Скоке и Гламочићеве Социјалистичку партију су напустили посланици Саво Вулић и Андреа Дорић и још неколико функционера а неколико њих се налази на излазним вратима ове партије. 

Упоредо са тим новоформирана СПС се кадровски јача а доказ је данашња вијест о именовању Јoване Ловрић од стране Владе Републике Српске за директора републичког Завода за стоматологију у Бањалуци.