Vijesti

ISPOD MIRE STO ĐAVOLA VIRE: U takmičenju bio smeran, a sada Cecin pulen POKAZAO I DRUGU STRANU (VIDEO)

Iako se nije visoko plasirao u ovogodišnjoj sezoni “Zvezda Granda”, Saša Žderić, jedan je od takmičara koji su, svojim šarmom, uspeli da ostave trag u ovom serijalu.

Ekipa portala grand online srela je Kotorvarošanina Sašu Žderića na crnogorskom promorju, gde uživa i pravi predah od svojih nastupa, kojih nakon takmičenja ima mnogo više nego pre.

– Došao sam malo da odmorm, ovde sam već 5 dana i super se provodim. Ja sam u Herceg Novom, večeras sam bio na Jani i proveo sam se ekstra- rekao je pevač.

ipiccy_image (8).jpg

Malo smo se zbunili kada smo ga zatekli kako lumpuje na  nastupu Jane, kraljice folka, s obzirom da se predstavio kao pop pevač, ali on je imao i dobro objašnjenje.

– Pošto radim, ja pevam sve i pop i narodnjake, i volim sve, ali prikazujem ljudima ono u čemu sam bolji tako je bilo u takmičenju- tvrdi Žderić.

unnamedd.jpg

“Zvezde Granda” donele su mu više posla, ali i popularnosti na kojoj je zahvalan.

– Mogu reći da me dosta ljudi prepoznaje i lep je osećaj. Takmičenje mi je donelo i dosta poznanstva… I ljubav spada u to, naravno, ali neka ostane tajna (smeh). Nakon takmičenja pružili su mi podršku i pitali me da li ću se prijaviti u sledećoj sezoni, ali videćemo kako će to biti treba da uskladim i sa nastupima i sa fakultetom– otkrio je Saša koga smo malo zbunili pitanjima o fakultetu.

4t3t3.png

– U oktobru treba da krenem. Nisam još ništa, ali upisaću se, (smeh). Išao sam na mašinstvo i verovatno ću to nastaviti- kaže mladi pevač.

Da li bi nešto promenio u narednoj sezoni i da li će ostati kod istog mentora ukoliko prelomi da se vrati saznajte u videu ispod.

Foto: G. Online / Autor: S. Čumić/ T. Bogavac

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pročitaj i ovo :
Close
Back to top button