Kotor VarošVijesti

Konkurs za najbolje likovne i literarne radove povodom 24. aprila- Dana opštine

Povodom obilježavanja 24. aprila – Dana opštine Kotor Varoš ,,JU Centar za kulturu, sport i informisanje“ raspisuje Konurs za izbor najboljih literarnih i likovnih radova na temu ,,Proljeće u mom gradu“.

Na konkursu mogu učestvovati učenici od I do IX razreda osnovnih škola sa područja naše opštine. Konkurs je nagradnog karaktera, a nagrade će dobiti najbolji autori najboljih literarnih i likovnih ostvarenja, i to u konkurenciji od I do V i od VI do IX razreda.

Za najkreativnije učenike obezbijeđene su nagrade, koje će biti dodijeljene na ,,Dječijoj manifestaciji“ povodom Dana opštine, na javnom proglašenju rezultata konkursa.

Literarne i likovne radove učenici će dostaviti učiteljima i nastavnicima tj. upravi škole koju pohađaju do 15. aprila (petak) 2022. godine, a škola će potom radove dostaviti ,,JU Centar za kulturu, sport i informisanje“ zaključno sa navedenim datumom.

Na poleđini svakog rada potrebno je napisati : ime i prezime autora, razred i naziv škole, kao i ime i prezime nastavnika i broj telefona.

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button