Kotor VarošVijesti

KOTOR VAROŠ DOBIJA NAJMODERNIJI STAMBENO-POSLOVNI OBJEKAT

Kvalitet života jedne porodice direktno je povezan sa životnim prostorom u kojem ona provodi većinu svog vremena. Svjestan te neraskidive veze, menadžment preduzeća “Građus” krenuo je u još jedan veliki poduhvat – izgradnju savremenog stambeno-poslovnog objekta u Kotor Varošu. Izgradnja objekta koji će pomjeriti granice u oblasti stanogradnje u Kotor Varošu počela je danas na lokalitetu kod Srednjoškolskog centra “Nikola Tesla”. Rad punom parom od prvog minuta ulaska građevinske operative na gradilište dokaz je ozbiljnosti investitora i izvođača radova.

– U novi poslovni poduhvat krećemo sa jasnim ciljem da u savremenom objektu, koji će odlikovati visok kvalitet gradnje, ponudimo stanove i poslovne prostore po najpovoljnijim uslovima na tržištu i što je najvažnije uz najbolju proporciju kvaliteta i cijene. Mnogi će reći da je lokalno tržište zasićeno. Djelimično se mogu saglasiti s tim, ali činjenica je da za stanove i poslovne prostore visokog kvaliteta, kakvi će sigurno biti u našoj zgradi, itekako ima interesovanja. To su pokazala i istraživanja tržišta koja smo obavili, a to potvrđuje i interesovanje potencijalnih kupaca još od prvog momenta kada je nagoviještena realizacija ovog projekta. Zadovoljstvo mi je da imamo ugovorenu prodaju stanova i prije nego što je prva mašina ušla na plac – rekao je direktor “Građusa” Slavko Đukić.

Život u mirnijem dijelu grada bez saobraćajne gužve, lokacija sa putnim pristupom sa dvije strane, pet minuta šetnje do gradskog centra, te blizina srednje škole i najvećih kotorvaroških preduzeća samo su neki od aduta koji idu na ruku potencijalnim kupcima.

– Siguran sam da će ovo biti uspješan projekat i da će svaki kupac biti zadovoljan svojim novim životnim kutkom. Naš poslovni renome dobro he poznat i pomoći će nam da i ovaj poduhvat bude okončan uspješno – naglasio je Đukić.

“Građus” se tokom 22 godine uspješnog poslovanja dokazao vrhunskim kvalitetom svojih usluga u svim segmentima djelovanja. Poslovni put preduzeća obilježili su brojni iskoraci, a posljednji je ulazak u oblast stanogradnje.

– Počeli smo kao izvođači u oblasti završnih radova u građevinarstvu, nastavili u području trgovine formiranjem građevinsko-prodajnog centra, a najveći iskorak do sada bila je izgradnja nove zgrade opštinske uprave u svojstvu glavnog izvođača radova. Stečena iskustva i reference su temelj na kojem ćemo graditi uspjeh i u novom poslovnom poduhvatu – rekao je Đukić.

Projektom je predviđeno da prizemlje zgrade čini poslovni prostor, a stanovi će biti raspoređeni na pet spratova.

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button