Vijesti

KUPUJTE NA RATE U „TEKSO CENTRU“ NA JEDNOSTAVAN I BRZ NAČIN

Građevinsko prodajni centar „Tekso centar“ Kotor Varoš i mikrokreditno društvo „Mikrofin“ Banjaluka sklopili su ugovor koji će kupcima u „Tekso centru“ omogućiti kupovinu na rate i finansiranje investicija koje su usmjerene na poboljšanje energetske efikasnosti objekata putem kredita uz povrat dijela uloženog novca. „Mikrofin“ će kreditirati kupce koji kupuju bilo koju vrstu građevinskog materijala, alata, mašina i druge opreme iz širokog prodajnog asortimana „Tekso centra“. Kupcima su obezbijeđeni povoljni uslovi kreditiranja u iznosima od 200 do 2.000 KM, te veoma brza i jednostavna procedura. Kada je riječ o finansiranju investicija čiji je cilj poboljšanje energetske efikasnosti kao što su izrada fasade, izolacija krova ili kupovina novih prozora, toplotnih pumpi i drugih tehnologija u cilju uštede energije kupcima su zahvaljujući partnerstvu „Tekso centra“ i „Mikrofina“ na raspolaganju krediti u iznosima od 500 do 50.000 KM. Uz veoma nisku kamatu korisnici ovih kredita dobijaju i povrat 15 ili 20 odsto uloženog novca u zavisnosti od vrste obavljenih poslova.

– „Tekso centar“ se odlučio za partnerstvo sa „Mikrofinom“ kako bi svojim kupcima omogućili još povoljnije uslove kupovine. Uz raznovrsnost i kvalitet našeg prodajnog asortimana po kojem smo postali jedinstveni i poznati kupcima želimo da omogućimo i rasterećenje njihovog kućnog budžeta putem kupovine na rate i povrata novca za investicije čiji je cilj ušteda energije. Zahvaljujemo „Mikrofinu“ na partnerstvu uvjereni da će ono opravdati očekivanja svih strana uključenih u ovaj proces – istakli su u „Tekso centru“.

Informacije u vezi sa kupovinom na rate i kreditiranjem projekata energetske efikasnosti dostupne su u prostorijama „Tekso centra“ i „Mikrofina“, te na njihovim sajtovima i kanalima na društvenim mrežama. Kupovina na rate u „Tekso centru“ odranije je omogućena i kupcima koji posjeduju šoping karticu NLB banke.

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button