Kotor VarošVijesti

Načelnik Zdenko Sakan posjetio višečlanu porodicu Bjelošević u Maslovarama

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan posjetio je danas jedanaestočlanu porodicu Bjelošević u Maslovarama i tom prilikom istakao da je opština obezbijedila namještaj (dva ležaja i ormar) za jednu dječiju sobu, veš mašinu i prigodne poklone.

Bez zaposlenja, Zoran i Sanela imaju devetero djece – pet kćerki i četiri sina. Odrastaju i vaspitavaju se u duhu pravoslavlja, a porodični dom je ispunjen osmijesima i radošću.

Načelnik Sakan nije krio oduševljenje načinom funkcionisanja i organizacije ove porodice.

,,Zadovoljan sam kada vidim da ova porodica živi normalnim, skladnim životom. Teško im je, ali se trude i planiraju da pokrenu neke aktivnosti, a pored toga sva djeca su dobri i požrtvovani učenici“, rekao je Sakan.

Zoran Bjelošević se zahvalio načelniku na vrijednoj donaciji, koja će mu pomoći da obezbijedi bolje uslove za odrastanje djece.

,,Načelnik je pokazao razumijevanje za našu trenutnu situaciju i zahvalan sam mu na podršci i brizi koju je pružio“, naglasio je Bjelošević i dodao da se uz malo discipline sve može lijepo organizovati.

Članovi porodice Bjelošević, iako su jedinstveni po mnogo čemu, za sebe kažu da su samo skromna porodica koja stranice svoje životne priče ispisuje sa mnogo ljubavi i još više vjere u srcima.

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button