Kotor VarošVijesti

Održan drugi sastanak Partnerske grupe za razvoj

U sali Skupštine opštine Kotor Varoš danas je održan drugi sastanak Partnerske grupe za razvoj opštine Kotor Varoš, savjetodavnog tijela sastavljenog od predstavnika institucija i organizacija iz javnog sektora, civilnog društva i poslovnog sektora, na kojem je predstavljen Nacrt Strategije razvoja opštine Kotor Varoš za period 2022.-2028. godine, čija izrada je započela krajem 2021. godine.

Načelnik opštine Zdenko Sakan je istakao važnost strateškog dokumenta, kojim su definisani ciljevi i prioriteti razvoja opštine u narednom planskom periodu i zahvalio prisutnim članovima na aktivnom učešću u procesu izrade nove strategije razvoja.

Nacrt Strategije razvoja opštine za period 2022.-2028. godine je pripremio Razvojni tim opštine uz konsultantsku podršku Projekta integrisanog lokalnog razvoja (ILDP), zajedničkog projekta Vlade Švajcarske i Undp-a u Bosni i Hercegovini.

Prisutni su upoznati da je Nacrt strategije razvoja opštine Kotor Varoš 2022.-2028. godine stavljen na uvid javnosti i konsultacije u trajanju od 15 dana putem zvanične internet stranice opštine, te da svi zainteresovani imaju priliku da prijedloge i sugestije dostave pismenim putem do 05.05.2022.godine na email: dalibor.djurasinovic@opstinakv.org.

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button