Vijesti

Projekat “Fit zdrava mama RS“

S radošću vam najavljujemo “Fit zdrava mama RS“, projekat Udruženja za sport i rekreaciju L-fit u saradnji sa Univerzitetskim kliničkim centrom Republike Srpske.

Nakon poroda mnoge se žene žele vratiti u svoj uobičajeni životni ritam i vježbačku rutinu, a žele vratiti i postići formu u kojoj su bile prije trudnoće ili čak bolju od te.

Iz tog razloga, ideja “Fit zdrave mame RS“ je začeta upravo u cilju podrške i pomoći porodiljama (sa teritorije Republike Srpske) u postporođajnom periodu.

„Fit zdrava mama RS” je besplatna online platforma koja može da se koristi bilo kada i bilo gdje. Tu vas čekamo mi, fitnes instruktori, gdje ćemo vam svakodnevno plasirati fitness video sadržaj kreiran upravo za vaše individualne potrebe. Sve to, naravno u saradnji sa stručnim saradnicima kao što su babica, pedijatar, psiholog i nutricionista“, istakli su u Udruženju za sport i rekreaciju L-fit.

Osim toga, posebna pažnja posvetiće se korisnicama koje uz višak kilograma imaju i druge zdravstvene probleme poput hipertenzije, bolesti štitne žlijezde i slično.

Partneri projekta su Univerzitetsko-klinički centar, te gradovi i opštine Republike Srpske, a generalni medijski partner u projektu je ATV BL.

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button