Kotor VarošVijesti

Proljećna akcija “Tekso centra” na demit fasade

Tradicionalna proljećna akcija „Tekso centra“ na demit fasade počela je danas i kupcima će omogućiti da fasadni materijal nabave po najpovoljnijim uslovima na tržištu. Uprkos nikad većim turbulencijama na tržištu i stalnim poskupljenjima, „Tekso centar“ je u susret novoj građevinskoj sezoni obezbijedio odlične uslove za kupovinu kompletnog materijala za demit fasadu najatraktivnijih proizvođača na našem tržištu. Riječ je o dobro poznatim globalnim brendovima “Rofixu” i „Ceresitu“ i brojem jedan među domaćim proizvođačima “Coloritu”. “Tekso centar” je u saradnji sa svojim partnerima “Rofixom”, „Ceresitom“ i “Coloritom”, te proizvođačem stiropora “Austrothermom” uspio da obezbijedi najpovoljnije moguće cijene u ovom trenutku kojima su umnogome neutralisana poskupljenja i ovom akcijom kupcima omogućio da ipak ostvare planove i na svojim objektima postave demit fasadu. I u vrijeme velike tržišne neizvjesnosti put do fasade sa “Tekso centrom” je potpuno izvjestan, siguran i povoljan.

– Uz najpovoljnije moguće uslove ne samo u Kotor Varošu nego i u širem okruženju kupcima nudimo i provjeren kvalitet. Iza našeg matičnog preduzeća su decenije uspjeha i iskustva, a važna činjenica je da ni izvođači radova koji su naši dugogodišnji partneri, kao i pojedinačni kupci nisu imali ni najmanjih zamjerki na kvalitet fasade. “Tekso centar” prodaje samo najbolje jer su nam kvalitet i zadovoljstvo kupaca na prvom mjestu – istakli su u vodećem građevinsko-prodajnom centru u Kotor Varošu.

Nadolazeći period je idealan za fasaderske radove, a uz povoljne vremenske prilike raspoloženje investitora razvedriće i proljećna akcija. Akcijskim cijenama obuhvaćeni su termoizolacija od stiropora, ljepilo za stiropor i armiranje mrežice, tiple, fasadna mrežica, fasadna podloga i završni fasadni sloj. Izrada fasade donosi niz prednosti. Iako u široj javnosti preovladava mišljenje da fasada ima prvenstveno estetsku funkciju, glavni benefit je poboljšanje izolacije objekta. Zahvaljujući demit sistemu za vrijeme niskih temperatura se smanjuje potrošnja energenata za grijanje, dok u periodu vrućina doprinosi ugodnom boravku u unutrašnjosti i obezbjeđuje manju potrošnju energije za rashlađivanje. Informacije u vezi sa proljećnom akcijom moguće je dobiti u “Tekso centru”, putem njegovih zvaničnih stranica na “Fejsbuku” i “Instagramu”, vibera na broj 066 236 856 ili telefona na broj 051 784 184. Radno vrijeme „Tekso centra“ je od 7.00 do 16.00 časova radnim danima, a subotom od 7.00 do 15.00 časova. Kupi i gradi! Vaš „Tekso centar“!

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button