Kotor VarošVijesti

PUT DO NAJPOVOLJNIJE FASADE VODI U “TEKSO CENTAR”

Velika proljećna akcija „Tekso centra“ na demit fasade i dalje traje, a onima koji na svojim objektima planiraju fasaderske radove omogućava da materijal nabave po najpovoljnijim uslovima na tržištu.

„Tekso centar“ je obezbijedio odlične uslove za kupovinu kompletnog materijala za demit fasadu najatraktivnijih proizvođača na našem tržištu. Riječ je o dobro poznatim globalnim brendovima “Rofixu” i „Ceresitu“ i brojem jedan među domaćim proizvođačima “Coloritu”. “Tekso centar” je u saradnji sa njima i proizvođačem stiropora “Austrothermom” uspio da obezbijedi najpovoljnije moguće cijene u ovom trenutku kojima su umnogome neutralisana poskupljenja. Ova akcija omogućava kupcima da ipak ostvare planove i na svojim objektima postave demit fasadu. I u vrijeme velike tržišne neizvjesnosti put do fasade sa “Tekso centrom” je potpuno izvjestan, siguran i povoljan. “Tekso centar” prodaje samo najbolje jer su kvalitet i zadovoljstvo kupaca na prvom mjestu.

Akcijskim cijenama obuhvaćeni su termoizolacija od stiropora, ljepilo za stiropor i armiranje mrežice, tiple, fasadna mrežica, fasadna podloga i završni fasadni sloj. Izrada fasade donosi niz prednosti. Iako često preovladava mišljenje da fasada ima prvenstveno estetsku funkciju, glavni benefit je poboljšanje izolacije objekta što donosi smanjenje troškova za grijanje, odnosno rashlađivanje objekta.

Informacije u vezi sa proljećnom akcijom moguće je dobiti u “Tekso centru”, putem njegovih zvaničnih stranica na “Fejsbuku” i “Instagramu”, vibera na broj 066 236 856 ili telefona na broj 051 784 184. Radno vrijeme „Tekso centra“ je od 7.00 do 16.00 časova radnim danima, a subotom od 7.00 do 15.00 časova. Kupi i gradi! Vaš „Tekso centar“!

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button