Kotor VarošSportVijesti

Završen Ilindanski turnir u Vrbanjcima : “Prijatelji pub” osvajači turnira (FOTO)

U znak sjećanja na tragično preminulog Dejana Kršića Kršu koji je sa svojom ekipom dolazio na turnir u Vrbanjce, uoči Ilindana, 1. avgusta minutom ćutanja otvoren je tradicionalni turnir u malom fudbalu. Učešće na turniru ove godine je uzelo 14 ekipa a u dva dana igranja veliki broj posjetilaca na tradicionalnom narodnom zboru, najvećem u Kotor Varošu, mogao je uživati u vrhunskom fudbalu.

Prvo mjesto osvojila je ekipa “Prijatelji pub” kojima je pehar, diplomu i novčanu nagradu od 1000 KM uručio generalni sponzor turnira Milan Filipović vlasnik kafe restorana “Mila Mi”. Drugo mjesto zauzela je ekipa Auto servisa “Sloga” kojima je Milan Filipović takođe uručio pehar, diplomu i novčanu nagradu od 500 KM. Instruktor auto škole “Omega” Milenko Kuprešak je uručio pehar, diplomu i novčanu nagradu od 50 KM trećeplasiranoj ekipi Sporteka i Fair play ekipi MZ Vrbanjci. Potpredsjednik SO Kotor Varoš Jelenko Vasiljević uručio je pehare, diplome i novčane nagrade najboljem igraču turnira Laletu Bašiću, najboljem strijelcu Krstanu Eskiću i najboljem golmanu Vladanu Maksimoviću.

“Zahvaljujemo se svim sponzorima koji su svojim učešćem pomogli da se i ove godine organizuje dobar turnir u Vrbanjcima a zahvalnost dugujemo i Folklornom ansamblu Kotor Varoš na prigodnom kulturno-umjetničkom programu”- poručili su organizatori turnira.

Oni su se zahvalili i sudijskom paru – Branki Jotanović i Petru Tepiću te svim prijavljenim ekipama koje su uzele učešće na turniru kako i svim sponzorima i donatorima.

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button