Kotor VarošVijesti

”Zbog pjevanja trenutno sam zanemario fakultet, ali neću odustati ni od mašinstva” Saša Žderić u Zvezde Granda Specijal

Učesnik takmičenja ”Zvezde Granda” Saša Žderić sa samo 20 godina može se pohvaliti raskošnim vokalom zbog kog se i plasirao u sedmi krug ovog šou programa.

Koliko je zagrijan za ideju da jednoga dana bude popularan pjevač govori činjenica da je studije na Mašinskom fakultetu stavio u drugi plan.

– Studiram, ali trenutno ne studiram (smijeh). Zakočio sam što se tiče fakulteta jer su mi ”Zvezde Granda” veća želja– rekao je Saša u emisiji ”Zvezde Granda Specijal”, zbog čega je voditelj Voja Nedeljković konstatovao da ga je takmičenje ”pokvarilo”.

– Jeste malo. Šalim se. Ali neću odustati od mašinstva, bez obzira na sve, dobro je imati diplomu i plan B, tako da ću svakako to u jednom trenutku završiti– objasnio je Žderić.

Naviknut na veliki broj glasova koji su iz kruga u krug stizali u njegovu korist, u prošloj emisiji Saša je ostao iznenađen zbog samo četiri glasa i odlaska u baraž.

Ipak, kada je sumirao utiske shvatio je gdje je pogrešio i šta ga je koštalo direktnog prolaska.

– Ta druga pjesma koju sam pjevao nije bila dovoljno eksplozivna. Zamjerili su mi i na ukrasima, ali trema je učinila svoje, na probama sam bio bolji– priznao je on.

(GRAND ONLINE)

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button