Kotor VarošVijesti

Zdenko Sakan sa učesnicima „Ritma Evrope“

U Kotor Varošu, domaćinu muzičkog takmičenja „Ritam Evrope“, danas se održava zajedničko druženje i razmjena iskustava učesnika ovog takmičenja pod nazivom „bootcamp“.

U okviru ove manifestacije, koja je počela juče, našu opštinu je posjetilo 200 turista i takmičara iz 16 opština i gradova Republike Srpske.

Tokom jučerašnjeg dana načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan je upriličio druženje sa budućim muzičkim zvijezdama.

„Sva djeca Srpske podjednako su nam važna, bilo kojeg uzrasta da su, nacionalnosti, vjere i grada/opštine/ iz koje nam dolaze. Vrijednosti „Ritma Evrope“ koji se emituje u zemljama regiona su evropske vrijednosti, uzajamno poštovanje, ravnopravnost polova, interkulturalnost, doživotno učenje i strpljenje”, poručio je Sakan i poželio sreću ovogodišnjim učesnicima muzičkog takmičenja „Ritam Evrope“.

Podsjećamo da su vokali Anđela Petrušić, Nikolina Pejić i Saša Žderić i plesačice Lara Višnjić, Lara Andrijević i Danka Đukić osvajanjem prvog mjesta svom gradu obezbijedili domaćinstvo ove godine, a njih šestoro će putovati u Švajcarsku, zemlju čiju su muzičku numeru interpretirali.

Kotorvarošani su, prema ocjeni žirija i publike, koja je glasala SMS porukama, bili najbolji među 15 izvođača iz gradova i opština Srpske.

povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button