Danijela Džombić eks Popović davne 1999. godine kao mlada učenica prve godine srednje škole počela je da se bavi frizerskim zanatom, uljepšavajući Kotorvarošane svojim talentom i radom.

U tim poslijeratnim godinama, sa svojom torbicom, makazama i mašinicom radila je po kućama, na pozive sugrađana, imajući svakodnevno i konstantno mnogo posla.

Tri godine prakse odradila je kod frizerke Slavice Marković, gdje je usavršila zanat, znanje, odnos prema poslu i mušterijama, i o kojoj ima samo riječi pohvale za korektnost u tom periodu, a i u periodu nakon završetka prakse i početka sopstvenog rada  u svom salonu.

Posebno je zahvalna svojoj sestri Saneli koja joj je bila desna ruka u poslu i svom suprugu Mladenu, na pomoći tokom cijelog životnog i radnog vijeka, koji su joj bili podrška u životu, i u lijepim i u teškim momentima.

Tokom 2005. godine otvorila je sopstveni frizerski salon. On se nalazio u naselju Ripište, a nakon nekoliko godina i u Ulici Stefana Nemanje u naselju Bregovi, gdje je u oba slučaja iznajmljivala prostor.

Sopstveni poslovni prostor za frizerski salon kupila je prije sedam godina, i od tada radi u Svetosavskoj ulici, kod osnovne škole „Sveti Sava“ Kotor Varoš (u blizini nekadašnje trgovačke radnje „Bojana“ i Nešković osiguranja).

Danas, nakon mnogo godina Daca voli svoj posao, radi ga sa užitkom, i nada se da će još mnogo godina biti na usluzi sugrađanima, uljepšavajući im svakodnevnicu i posebne životne momente.

U frizerskom salonu „Daca“ vrše se usluge šišanja, feniranja, kreiranja svečanih frizura, farbanja, pravljenja pramenova, više različitih tehnika toniranja kose, keratin, mini-val, prelivi i još mnogo toga.

Korektnost, posvećenost radu i mušterijama (sugrađanima), praćenje inovacija iz oblasti frizura i ljepote i još mnogo toga krasi Danijelu Džombić i frizerski salon „Daca“.

Kontakt telefon je 065/972-594, a frizerski salon „Daca“ možete pronaći na Fejsbuku i Instagramu.