Brend personalnih čarapa „DS SOCKS FOR YOU“, čiji je vlasnik mladi Kotorvarošanin Stefan Žarić, od 09.06. do 09.07.2023. godine donira 50% od svake prodaje za potrebe liječenja naše sugrađanke Sare Nedić.

Time Stefan se na svojstven i originalan način uključio u  široku društvenu akciju prikupljanja finansijskih sredstava za liječenje Sare Nedić.

U izjavi za naš portal Stefan navodi:

„Sara je hrabri pojedinac koji se suočava sa izazovom teške bolesti, ali zajedno joj možemo pružiti podršku i nadu. Kupovinom personiliziranih čarapa, ne samo da ćete dobiti udobani stilizovan proizvod za svoja stopala, već ćete također pružiti dragocjenu finansijsku podršku“.

„Vaša donacija će biti iskorištena za pokrivanje troškova liječenja, medicinskih pomagala, terapija i svega što treba kako bi se vratili zdravlju.Vaša podrška ima moć da promijeni životnu priču i pomogne u stvaranju novog poglavlja punog nade i ozdravljenja“.

„Pridružite nam se u ovoj humanitarnoj akciji i pružimo Sari svu podršku koju zaslužuje. Vaša kupovina personalnih čarapa nije samo modna odluka, već i čin dobrote koji može imati značajan uticaj na nečiji život. Zahvaljujemo vam na vašoj podršci i uvjereni smo da zajedno možemo stvoriti pozitivnu promjenu i pružiti nadu onima kojima je najpotrebnija“.

Više informacija o brendu možete pronaći na web portalu i Instagram profilu.