U sportskoj dvorani u Kotor Varošu, u organizaciji Rekreativnog odbojkaškog kluba „Smeč“ iz Banja Luke održan je humanitarni turnir u odbojci za potrebe liječenja Sare Nedić.

Na turniru je uzelo učešće 20 ekipa iz cijele Krajine, kotizacija je namijenjena za pomoć u liječenju naše sugrađanke Sare Nedić.

Prvo mjesto osvojila je ekipa „OKR“ iz Banja Luke, drugo mjesto uzela je ekipa ZRUG „Korićanac“ sastavljena od dijela organizatora turnira, a treće mjesto domaća ekipa Fitnes klub „Mladost“ iz Kotor Varoša.

Ulaz je bio na dobrovoljnoj osnovi, ubacivanjem u kutiju priloga.

Uz pomoć sponzora, kotizacije i ličnim prilozima skupljeno je više od 10 000 KM.

“Kotorvarošani i svi učesnici koji su došli na ovaj turnir pokazali su da imaju veliko srce, turnir je u potpunosti uspio, jer smo prikupili značajnu sumu novca za liječenje Sare Nedić, koja se više od tri mjeseca nalazi na liječenju na Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske”, poručili su iz  ROK “Smeč”.

Turnir je otvorio Slobodan Petrović, član Upravnog odbora Odbojkaškog saveza Republike Srpske, koji se zahvalio organizatorima što su prepoznali situaciju u kojoj se nalazi Nedićeva.

“Zahvaljujući njihovom angažmanu i posvećenosti ovaj turnir je pokazao da je humanost pobijedila”, rekao je Petrović.

Sponzori turnira bili su „Mozzart bet“, ZRUG „Korićanac“, Caffe bar „Super“ Banja Luka, Caffe bar „Kings“ Banja Luka, „Korićanac Home“, Rigips Đukić, Voda „Vivia“ i „SBS Keramika“.

Sendviče za sve učesnike obezbijedile su Pekara „Obeliks“ Kotor Varoš, Pekara „Cezar“ Kotor Varoš, Pekara „Kum“ Kotor Varoš i Pekara „Petrović“ Kotor Varoš.

Turnir su u tehničkom aspektu pomogli JU „Centar za kulturu, sport i informsanje“ Kotor Varoš, Odbojkaški klub „Kotor Varoš“ i Omladinski centar „Peta strana svijeta“ iz Kotor Varoša.