Sinoć je završen Ilindanski turnir u Vrbanjcima a pobjednik je ekipa Planinarskog udruženja “Polednik” iz Vrbanjaca. Njima je nagradu za osvojeno prvo mjesto uručio generalnni sponzor turnira Boban Filipović vlasnik auto servisa “Filip”.

Drugo mjesto je pripalo ekipi Auto servis Filip a nagrade je uručio zlatni sponzor Aleksandar Petrušić.

Treće mjesto je pripalo ekipi Prodaja polovnih vozila Dejo Čelinac, a nagrade je uručio zlatni sponzor Aleksandar Petrusić.

Najmlađa ekipa je “Kole ograde” Vrbanjci a nagrade je uručio organizator turnira Nemanja Sakan.

Najbolji golman je iz drugoplasirane ekipe Vladan Maksimović a nagrade je uručio generalni sponzor Boban Filipović.

Najbolji strijelac je Dejan Trifkovic iz drugoplasirane ekipe Auto servis Filip a nagrade je uručio zlatni sponzor Aleksandar Petrušić.

Najbolji igrač je Dejan Maksimović iz pobjedničke ekipe a nagrade je uručio generalni sponzor Boban Filipović.

Prestavniku ekipe Polednik nagrade je uručio generalni sponzor Boban Filipović.

Uručene su od strane organizatora zahvalnice sponzorima, za podršku u realizaciji turnira bez kojih se ne bi mogao organizovati dobar turnir, u roku par dana biće uručene i preostale zahvalnice sponzorima koji zbog opravdanih razloga nisu mogli prisustovati na turniru.

FER PLEJ EKIPA je “Pekara Kum” a nagrade je uručio organizator turnira Sakan Nemanja.

“Veliko hvala za sponzore bez koji ništa ne bi bilo moguće ! Vidimo se i sledeće godine u Vrbanjcima sa još većim nagradnim fondom i većim kvalitetom ekipa i organizacije. Da se tradicionalni Ilindanski turnir sa majstorima malog fudbala na jednom mjestu održava dugo godina” – izjavio je organizator turnira Nemanja Sakan.