СДС Котор Варош прославио крсну славу

Данас 12. јула поводом Петровдана крсне славе Српске демократске странке у Храму Рођења Пресвете Богородице са почетком у 9 часова служена је литургија, преслуживање кољива и освећење славског колача. 

Литургију је служио архијерески намјесник Миленко Нарић са свештенством. Нарић је на крају молитве, у бесједи, честитао славу члановима и симпатизерима Српске демократске странке и указао на значај ове странке у стварању Републике Српске.

За присутне вјернике домаћини из Српске демократске странке су у црквеном дворишту обезбиједили освјежење а слава је у складу са одлуком општинског одбора у ужем кругу прослављена у просторијама странке.

Ове године Српска демократска странка слави 30 година свог постојања а градили су је њени чланови својом упорношћу, храброшћу, образовањем и својим животима.

”Због заштите здравља људи нисмо били у могућности да славу прославимо како доликује али већ 8. септембра ако епидемиолошка ситуација буде задовољавајућа прославићемо 30. година од оснивања СДС-а Котор Варош у Масловарама” - изјавио је Младен Тривуновић, предсједник ОО СДС Котор Варош.

Galerija slika